Rimmel London – Lasting Finish 25h & Stay Matte (REVIEW)

Po delší době přidávám recenzi na kosmetiku – dneska na makeup Lasting Finish 25h a pudr Stay Matte, oba od značky Rimmel London. 
After some time I’m adding a new cosmetics review – today it will be the Lasting Finish 25h makeup and the Dtay Matte powder, both by Rimmel London.

Rimmel London Lasting Finish 25h and Stay Matte

Makeup LASTING FINISH 25h
První, co mě ohledně tohoto makeupu příjemně překvapilo, byla jeho velmi příznivá cena – osobně jsem ho ve slevě koupila za pouhých 160 Kč. 
Když začnu u obalu, tak balení je s pumpičkou, design je jednoduchý a hezký. Kryvost je střední, pleť se po aplikaci makeupu trochu leskne, takže je potřeba použít pudr, obzvlášť pokud máte mastnou pleť. Naopak pro suchou pleť je vhodný, protože ji dál nevysušuje. Z dalších pozitivních vlastností bych vyzvedla nádhernou vůni, celkem slušnou výdrž (i když 25 hodin to rozhodně není), super sjednocení barvy pleti, dostupnost a světlé odstíny – mám odstín 100 IVORY a skvěle sedne na mou celkem bledou pleť. Z negativních bych zmínila především to, že dost zvýrazňuje póry.
Celkově hodnotím makeup převážně kladně, i když to zvýraznění pórů vidím jako celkem problém. Ale v této cenové kategorii bych ho přesto zařadila mezi nejlepší, které jsem vyzkoušela.
The first thing I was nicely suprised about this foundation, was its price – personally I bought it in a sale for just abou 8$. 
I’m gonna start with the packaging, so it contains a pump and the design is simle and pretty. The makeup has a medium coverage, skin glisten a bit after applying the makeup, so you have to use a powder, especially if you have an oily skin. On the other side, it’s suitable for drz skin, because it doesn’t dry at all. From another positive properties, I would say it has amazing smell, it last a bit long (but of course not for 25h), it unite the skins colour perfectly, availabilty and light shades – I own 100 IVORY shade and it perfectly fit to my pale skin. From the negatives, I have to mention the fact, that it highlight pores a lot. 
Moreover I rate this makeup predominantly positively, however the highlightening the pores means a problem for me. But in this prize category I would however categorize it between the best foundations I’ve ever tries.
Makeup LASTING FINISH 25h Rimmel London
Makeup LASTING FINISH 25h Rimmel London
Powder STAY MATTE
S tímto pudrem jsem absolutně spokojená a mám doma už druhé balení. Skvěle matuje, pleť je hebká, dlouho vydrží, vypadá přirozeně. Za mě žádná negativa!
I’m absolutely satisfied with this powder, I already have a second pack of this powder at home. It mattes perfecrly and your skin looks soft. It also lasts long time and it look really naturally. For me – no negatives!
Rimmel London Powder STAY MATTE

Rimmel London Powder STAY MATTE

Leave a comment