Back to school

Tak jsou za námi téměř dva školní týdny – už máme naplánované asi čtyři písemky, učitelé jako by zapomněli že ještě před chvílí jsme byli na prázdninách a valí do nás učení, že mám pocit, jako bychom byli ve škole už několik měsíců a ne 9 (pracovních) dní. Deprimuje mě všechno okolo – fotka ze Starbucks v Istanbulu na ploše mého mobilu, úvodní fotka na facebooku z Hradů, písničky, které jsem poslouchala o prázdninách, i to, že mi už téměř kompletně vybledlo opálení z léta.
So we have almost two weeks of school behind us – we have four planned exams, the teachers are like they forgot that we had holidays just a while ago and they push us in the learning so I feel like we have been in school for months already, and not just for 9 days. I’m depressed by everything all around me – the photo from Starbucks in Istanbul on my mobile’s desktop, my facebook cover photo from the music fest, songs I was listening during the holiday and also the fact, that my summer suntan is almost completely gone.

Od neděle do včerejška jsme byli na školním kurzu v Jeseníkách jako každý rok, ale moc jsme si neodpočinuli – jelikož včerejší cesta za východem slunce, kdy jsme vycházeli z chaty okolo půl čtvrté ráno a potom jsme šli 10 km na vrchol Pradědu, dala celkem zabrat. Ale přesto to bylo neskutečně luxusních pár dní, nejlepší kolektiv, spousta zážitků a prostě každá minuta tam byla naprosto perfektní a hned bych jela zas :’) Bohužel zpátky do reality, zpátky do Prostějova a do školy, to byl celkem šok, ale co člověk nedělá … Ještě že je už pozítří víkend! 
From sunday to yesterday we were on school course in Jeseníky, like every each year, but actually we weren’t relaxing at all – because yesterday’s expedition to see the sunrise, when we left the cottage about half past three in the morning and then we walked about 10 km to the top of the Praděd, and we’re still totally exhausted today. But however it was absolutely luxury few days, the best team, lot of memories and just every each minute was totally perfect and I’d love to go back there immediatelly :’) Unfortunatelly, the comming back to the reality, back to Prostějov and to the school, it was a schock, but what can I do … Looking for the weekend!
Jak se vám vracelo do školy ? / How about your comming back to school ?

Leave a comment