INTERVIEW: Priscila Diniz

Priscila žije v Brazílii. Je jí 27-let a ráda inspiruje ostatní svým stylem. O svém blogu říká, že je zdrojem její každodenní energie a pomáhá jí v těžkých chvílích …
Priscila lives in Brazil. She’s 27-years old and she loves to inspire other people with her own style. According to Priscila, her blog gives her energy every day and helps her in the hard moments …

Jaký styl upřednostňuješ? / What style of clothing do you prefer?
Cokoliv v černé a bílé! / Everything in black and white!

Jaká je tvá oblíbená značka, popřípadě tvůj oblíbený návrhář? / What is your favourite brand or fashion designer?
Koishi Lamat a obchod Front Row Shop / Koishi Lamat and Front Row Sho

Jakou kosmetiku používáš? Líčíš se každý den? / What cosmetics do you use? Do you wear make-up every day?
Používám Episol (podkladový krém s ochraným faktorem proti slunci), jinak nic zvláštního. A líčím se jen když někam jdu 🙂 / I use Episol (is a base to the face with sun protection), nothing special actually! And I wear makeup just when I go out 🙂

continue reading

Spousta holek sní o dlouhých vlasech. Kdy a proč jsi se rozhodla si vlasy ostříhat? / Lot of girls dream about long hair .. When and why did you decide to cut your hair?
Rozhodla jsem se ostříhat si vlasy, když jsem si je už zničila natolik, že to nešlo napravit. Nakonec jsem si zamilovala, jak praktické je mít krátké vlasy! Když chci mít delší vlasy, nosím paruky, a v horkých dnech si vystačím se svými krátkými! / I decide cut my hair when I damage it too much to repair, and after this, I just love how pratical can be a short hair! I use wigs when I want go out with long hair, or if is a hot day I just use mine!

Co máš na sobě ráda a co bys změnila? / What do you like about yourself and what would you change?
Líbí se mi ta volnost a to, jak neřeším negativní názory ostatních ohledně mě nebo mého stylu! Pokud bych na sobě mohla něco změnit, byla by to má závislost na čokoládě. Prostě bez ní nedokážu žít!!! / I like my freedom, and how I don´t care to any negative opinions about myself or my style! If I could i would like to change my addiction for chocolates! I just can live without!!!

Jakou práci bys chtěla v budoucnu dělat? Chtěla bys aby se móda stala tvou profesí? / What job would you want to do in the future?
Chtěla bych určitě dělat práci spojenou s módou! Ráda inspiruji ostatní mým stylem! Nikdy jsem neuažovala o modelingu, protože jsem na modelku moc malá. Jde o to, že spíš než být stylizovaná někým jiným mě baví si vytvářet svůj vlastní styl a stylizovat někoho jiného. / I want to keep my work with fashion! I love to inspire people with my style! I never try to be a model because i´m too short to modeling! But I like the things in that way, I preffer style someone instead be styled by someone else!

Zůstáváš raději originální nebo následuješ nejnovější trrendy? / Do you rather stay original or you follow the newest trends?
Upřednosňuji být svá, neřeším, jestli je něco trendy nebo ne! Můžu nosit cokoliv co se mi líbí, nejdůležitější pro mě je být tím, kým chci být. / I prefer to be myself, If something is trendy or not, I don´t care! I can wear everything I love and this is most important for me! Be what I want to be.

Co ráda děláš ve svém volné čase? / What do you like to do in your free time?
Spím, haha! A užívám si čas se svým manželem. / Sleep, haha and enjoying my time with my husband.

Jak bys zhodnotila oblékání lidí ve tvé zemi a tvém městě? / How would you rate clothing of people in your country, in your city?
Většina lidí v Brazílii se obléká jako vaše oblíbené celebrity … Počasí je velmi teplé, takže většinu času tu lidé nosí lehké letní oblečení! V mém městě, ženy velmi rády nosí květované nebo krajkové šaty, krátké šortky a oblečení v romantickém stylu … / Most of people in Brazil dress like your favorite celebrities… Most of the time fresh clothes, the climate here is too hot! In my city the woman love to wear floral or lace dresses, small shorts, romantic style…

Co tě inspiruje při tvoření outfitů ? / What inspires you when you’re doing your outfits?
Ráda se inspiruji naprosto vším! Módními přehlídkami, novými návrháři, barvami, vzory, náladami … Vždy se snažím spojit různé novinky. / I love to be inspired to everything! fashion shows, new designers, colors, textures, moods, I always try to style new things, new possibilities.

Z jakého důvodu sis založila blog? / What was the reason why you started your blog?
Abych se už nikdy nedostala do deprese! V minulosti jsem občas zažívala těžké chvílie a vždycky mi pomohlo zaměřit se na věci, které miluji a věci které mě inspirují, proto jsem začala LookatmeBR – je to oslava mé lásky k módě a každý den mi dodává novou sílu /To don´t be depressed again! I pass bad moments in the past, and I try to focus on something that I love and something to inspire me and be inspiring to others, so I start LookatmeBR, it´s a celebration of my love with fashion, and my strength comes from it everyday!

Máš nějaký tip pro holky, jak se oblékat, aby byly chic a líbily se klukům ? / Do you have some tip for girls, what to wear, to be fashionable or attract a boy?
Jasně! Mám! Buďte své a najděte svůj styl! Oblékejte se podle sebe, pokud se cítíte atraktivně, vypadáte atraktivně a získáte tak pozornost všech kluků!
Navštivte různé módní zdroje, weby, šasopisy, blogy, nikdy nepoužívejte jen jeden zdroj – jednoduše si vezměte z každého něco málo  a najděte svůj skutečný styl! / Yeah! I have! Be yourself and find your style! Dress your clothes by your own, when you fell attractive, you look attractive, and consequently you will get all the boys’ attention!
Visit different sources of fashion, magazines, websites, bloggers, never use just one source, and you will pick a little bit of everything and find your real style!.

Děkuji za rozhovor. Máš nějakou radu pro čtenářky mého blogu? 🙂 / Thank you for interview. Do you have some advice for readers of my blog? 🙂
Buďte zkrátka své! Je to ta nejvíc sexy a trendy věc na světě! / Just be yourself! Is the sexy and trendy attitude ever!

Leave a comment