Favourite Fitness Channels

Cvičit pořád to samé je nuda .. proto nejradši ze všeho cvičím podle videí na youtube, kde je jich nespočetné množství. V tomto článku bych vám chtěla představit tři z mých oblíbených fitness kanálů a druhy cvičení, které tu najdete .. 🙂

Working out the same way is a bit boring .. so I rather workout with videos on youtube, where are really lot of them. In this article, I would present you three of my favourite fitness channels and kinds of workout, that you can find there .. 🙂

1. Lionsgate BeFit
 
Mým bezkonkurenčně nejoblíbenějším kanálem, zaměřeným na cvičení, je Lionsgate BeFit. Na tomto kanálu najdete množství různých instruktorů a také obrovské množství různých druhů cvičení. Vybere si tu opravdu každý – ať už jste sportovní typ nebo naprosté nemehlo, ať už nemáte žádnou fyzičku nebo cvičíte hodiny denně ..

My totally definitelly most favourite channel, focused on fitness, is the Lionsgate BeFit. On this channel, you can find lot of different instructors and also different kinds of workouts. All of us can find something there – if it doesn’t matter you’re sporty type or totally oaf, if you have low physical fitness or you workout hours a day. 

Pro začátečníky vřele doporučuji workouty s Denise Austin. Cvičení s Denise je snadné a zvládne ho opravdu každý, ale přesto si skvěle protáhnete celé tělo a spálíte spoustu kalorií. Mým úplně nejoblíběnšjím workoutem od Denise je “Ultimate Fat Burn workout” – 10ti minutové spojení aerobicku a kickboxu. Také můžete zkusit “Walking workout” s Jane Fondou, který je taky velmi snadně zvládnutelný.
For beginners I recommend workouts with Denise Austin. Working out with Denise is very easy and anyone can do it, but however you will stretch all muscles and you will burn lot of calories. My totally favourite workout by Denise is “Ultimate Fat Burn workout” – 10 minutes combination of aerobics and kickboxing. You can also try “Walking workout” with Jane Fonda, that is also very easy to do.

Pro začátečníky i mírně pokročilé je také vhodná třeba série videí 30-ti denní challenge “30 Day Butt Lift” s Alicii Marie.
For beginners and intermediates is also suitable the serie of 30days challenge “30 Day Butt Lift” with Alicia Marie.

Pro pokročilé je tu potom třeba série “Be Fit in 90” (i mírně pokročilí zvládnou) se Samanthou Clayton nebo workouty Jillian Michaels, asi nejznámější fitness instruktorka na youtube, a všechny její workouty, které jsou někdy až trochu nadlidský výkon.
For advanced, there is a serie “Be Fit in 90” (also intermediates can do it) with Samantha Clayton or workouts with Jillian Michaels, probably the most known fitness instructor on youtube, and all her workouts, that are sometimes a bit superhuman power.

 (pokračujte ve čtení / continue reading)



2. XHIT Daily
 

Na kanálu XHIT se mi líbí hlavně to, že je tu velká spousta workoutů okolo 10-ti minut .. Raději totiž cvičím více krátkých workoutů za sebou než jeden třeba hodinový. Mezi mé nejoblíbenější patří cvičení podle modelek Victoria’s Secret.
On XHIT channel I like the most, that there are lot of workout just about 10 minutes .. I rather work out more short workouts than one, for example hour lenght workout. My favourite are workouts inspired by Victoria’s Secret angels.

3. Blogilates 
 

Blogilates je fitness kanál střelené Los Angeleské fitness instruktorky Cassey Ho. Její workouty jsou občas docela náročné a únavné, ale oproti některým nudným cvičením, si u těchto užijete docela zábavu. Nejvíc se mi líbí cvičení na jednotlivé písničky, například “What makes You Bootyful Butt Challenge“. Celý workout má třeba jen 5 minut, ale je docela náročné ho udělat! Včera jsem si taky hrozně užila “POP Kicks: Totaly Body Cardio Kickboxing” .. doporučuji cvičit v době, kdy budete mít opravdu hodně energie .. Budete ji potřebovat! 😀
Blogilates is fitness channel of crazy Los Angeleské fitness instructor Cassey Ho. Her workouts are a bit hard and tiring , but against some boring workouts, you will deffinitely have fun with working out with Blogilates. I especially love POP workouts like “What makes You Bootyful Butt Challenge“. Whole workout has just about 5 minutes, but it’s a bit hard to done it! Yesterday I also really enjoyed “POP Kicks: Totaly Body Cardio Kickboxing” .. I recommend you to do this workout when you’ll have lot of energy … You will need it ! 😀

Jaké jsou vaše oblíbené fitness kanály? Kde čerpáte inspiraci na cvičení? 
What are your favourite fitness channels? Where you get your inspiration for workout from?

Leave a comment